Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η μεγάλη της επιθυμία μετά το μαιευτήριο

Το βράδυ της Κυριακής, όπως όλοι γνωρίζετε, η Ελένη Μενεγάκη γέννησε το τέταρτο παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Όπως είναι φυσικό και επόμενο, το ευτυχές γεγονός σκόρπισε χαρά στην οικογένειά της, τους συνεργάτες της, αλλά και τον απλό κόσμο που τη λατρεύει και τη στηρίζει τα τελευταία 20 χρόνια.

Η ίδια, μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο μαιευτήριο και να παρακολουθεί καθημερινά τους αγαπημένους της συνεργάτες να έχουν πάρει τα ηνία της εκπομπής της, Ελένη,  μέσα από τον Alpha, προσπαθώντας να κρατήσουν την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκτός όμως από την τηλεόραση, συντροφιά της έχει και το iPad της, μέσω του οποίου συνδέεται με τον Κυβερνοχώρο και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους followers της, από το λογαριασμό της στο Twitter.

Σήμερα, η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα μήνυμα μιας διαδικτυακής της φίλης, από το νησί της Άνδρου, την έκανε να αναπολήσει όμορφες και ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και να της γράψει:

«Λέτα μου πόσο μου έχει λείψει το νησί και το σπιτάκι μας. Το ποταμάκι μας… η θάλασσα… να βάλω τις γαλότσες μου και να περπατήσω».

Ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε: «Τι ωραία που θα μυρίζει τώρα το χώμα… Τα παιδιά μας ρωτάνε συνέχεια πότε θα πάμε! Βάλε καμιά φώτο να δω».

Με τον τρόπο αυτό η παρουσιάστρια εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία, η οποία είναι να βρεθεί σύντομα στο αγαπημένο της νησί, μαζί με την οικογένεια και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα κοντά.

Δείτε τη συνομιλία των δυο γυναικών:

menegaki tweet1menegaki2

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη ανακοίνωση για την γέννηση του 4ου παιδιού της

Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχανε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της;

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Φίλοι και συνάδελφοι προτείνουν ονόματα για τη νεογέννητη κόρη τους!