Έλενα Τσαβαλιά: Η τελευταία φορά που τη συγκίνησε ο γιος της Χάρης

Η  Έλενα Τσαβαλιά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την τελευταία φορά που τη συγκίνησε ο γιος της,Χάρης, αν τον βάζει τιμωρίες και τέλος αν του έχει μιλήσει για το σεξ, μια και σε λίγο καιρό θα μπει στην εφηβεία.

«Ο Χάρης συνηθίζει να μου γράφει κάρτες ή σημειώματα, τα οποία, ως χαζομαμά, τα φυλάω στο κομοδίνο μου και κάθε φορά που τα διαβάζω, συγκινούμαι. Το τελευταίο που μου έγραψε ήταν στις 11 Μαίου του 2014, στη γιορτή της μητέρας. “Μαμά είσαι το μαγικό πλάσμα που μου έδωσε ζωή, είσαι η γνώση και η χαρά, είσαι αυτή που δίνεις αγάπη χωρίς όρια, είσαι ο φύλακας άγγελός μου που μου λέει τα πιο όμορφα λόγια που με υπερασπίζεται και είναι πάντα δίπλα μου. Είσαι αστέρι του ουρανού που φωτίζει όνειρα και νου. Είσαι μοναδική και τρυφερή, είσαι μία φλόγα και ένα φως σε όλα τα βήματά μου”. Δεν έχω ακούσει τόσο όμορφα λόγια από κανέναν άλλον άνδρα. Και εκδηλώνει τα συναισθήματά του σε ανύποπτη στιγμή», δήλωσε στο OK για την τελευταία φορά που την συγκίνησε ο γιος της.

Του βάζει άραγε τιμωρίες; «Του βάζω και αν με αφήσει ο Μάρκος θα την τηρήσω μέχρι τέλους. Αλλά όταν είναι οΜάρκος στο σπίτι, θα τον πάρει παραδίπλα και θα του πει: “Θα πας τώρα στη μανούλα και θα της πεις. Εντάξει το κατάλαβα ότι έκανα λάθος, αλλά μην είσαι κι εσύ τόσο σκληρή μαζί μου. Εσύ που είσαι η καλύτερη μανούλα του κόσμου”. Ε, άντε μετά να αντέξω και να μη λυγίσω».

Ο γιος της σε λίγο μπαίνει στην εφηβεία. Του έχει μιλήσει άραγε για το σεξ; «Δεν έχουμε μπει ακόμα σε λεπτομέρειες. Έχω πάρει κάποια βιβλία, αλλά θέλω να δω πρώτα τι θα του πουν στο σχολείο στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και μετά θα επέμβω. Αυτό που του έχω πει είναι όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα κάνουν μία μεγάλη αγκαλιά, έτσι μπορούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι. Του έχω μιλήσει για τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια και όταν με ρώτησε πως μπήκε μέσα στην κοιλιά μου του απάντησα: “Τρέχοντας. Ήσουν ο πιο γρήγορος από όλους. Ήθελαν πολλοί να καταφέρουν να μπουν στην κοιλίτσα μου, αλλά εσύ το ήθελες μάλλον περισσότερο από τους υπόλοιπους, γι’ αυτό και έτρεξες γρηγορότερα”. Κανονικά αυτές τις κουβέντες θα έπρεπε να τις κάνεις με τον πατέρα του. Αλλά επειδή ξέρω πόσο ντροπαλός είναι, είμαι σίγουρη ότι θα αφήσει και σε μένα να πω τα περισσότερα κι εκείνος θα αναλάβει τη δράση όταν δεν θα μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Η απώλεια που συγκλόνισε την Έλενα Τσαβαλιά: «Θα με συγχωρήσετε γι’ αυτό. Συγνώμη»

Μάρκος Σεφερλής-Ελένα Τσαβαλιά: Ποζάρουν πρώτη φορά γυμνοί για καλό σκοπό

Κι όμως συνέβη: Η Έλενα Τσαβαλιά ξεμάλλιασε θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή