Έλενα Ράπτη: Έτοιμη να γίνει μαμά

Είναι νέα, ωραία, μορφωμένη και πολιτικός. Η Έλενα Ράπτη, παρά το γεγονός ότι είναι μία όμορφη γυναίκα δεν θέλει να ασχολούνται με την εμφάνισή της αλλά με το έργο της, τόσο το κοινωνικό, όσο και το πολιτικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού. «Έζησα όμορφα παιδικά χρόνια, με πολλή αγάπη και στενούς οικογενειακούς δεσμούς μέχρι σήμερα. Οι γονείς μου είναι η καλύτερη συντροφιά μου σε όλα τα επίπεδα. Ζητούν από εμένα αυτά που ζητούν από τα παιδιά τους όλοι οι Έλληνες: να ντύνομαι καλά, να τρώω καλά και να ξεκουράζομαι.», δήλωσε στην Κάλλια Καστάνη για το κυπριακό περιοδικό Omikron.

Αν ερχόταν σήμερα ένα παιδί στη ζωή της θα το κρατούσε; «Φυσικά. Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία;», εξήγησε η Θεσσαλονικιά πολιτικός. Όσο για το πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα να σταθεί στο πλευρό της, δήλωσε: «Στο σπίτι δεν υπάρχουν αξιώματα και τίτλοι. Εάν ένας άντρας ψάχνει σύντροφο ζωής, θα εστιάσει σε πιο διαχρονικά χαρακτηριστικά που δεν ανήκουν σε αυτά που μόλις μου περιγράψατε».

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Έλενα Ράπτη-Λούκας Γιώρκας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Έλενα Ράπτη: Ξέσπασε για την «παραβίαση» της προσωπικής της ζωής

Έλενα Ράπτη: Μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα