Έλενα Χριστοπούλου: «Eίμαι περήφανη για το σώμα μου»

Χειμαρρώδης και εντελώς to the point είναι η Έλενα Χριστοπούλου στο story της στο Instagram. Η booker μοντέλων δεν δίστασε να αναφερθεί στο σώμα και την ηλικία της και προέτρεψε με θυμωμένο ύφος τον κόσμο να πάψει να ασχολείται με την εμφάνιση των άλλων.

«Θα σας γράψω τι ακριβώς νιώθω… απελπισία για εκείνους που κρίνουν ανθρώπους χωρίς να έχουν καμία προσωπική εμπειρία δηλαδή να γελάς από έρωτα, να πονάς από αγάπη, να αισθάνεσαι ασφυξία όταν ο/η αγαπημένος/η σου δεν είναι καλά, να ιδρώνεις από πάθος, να μην αναπνέεις μετά από τσακωμό να να να… είναι πολλά που προφανώς αν δεν τα έχεις γευτεί έστω λίγο… δεν τα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να έχεις πέτσα ρε φίλε… αν δεν την έχεις γιατί μιλάς;

Γιατί όμως, μένεις κρυμμένος/η στο ασφαλές περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει και ζητάς δάφνες εκ του μη έχοντος. Όταν έχεις, μπορείς να μιλήσεις. Είμαι μία γυναίκα που σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών, είμαι περήφανη για το σώμα μου και αδημονώ, εσύ; Σταματήστε το bullying, είμαστε στο 2019. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας. Αν το μπορείτε».

Δείτε το post στο PeopleGreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα