Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τις διατροφικές ακρότητες που έκανε για να διατηρείται αδύνατη

Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία της ανά την Ελλάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά και στις διατροφικές ατασθαλίες για να διατηρείται αδύνατη, αλλά και στα σχόλια που άκουσε πρόσφατα ότι «πήρε» κιλά διαβάζουμε στο Peoplegreece.com.

Υπήρξε στιγμή που τα έβλεπε όλα μαύρα; «Nαι, αλλά δεν ήταν για επαγγελματικούς λόγους. Όταν πλέον απογοητεύομαι προσπαθώ να εκτιμήσω αυτά που έχω στη ζωή μου και να μην είμαι αχάριστη», παραδέχτηκε στον Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό You weekly.

Πέρασε νευρική ανορεξία λόγω ψυχολογικών παραγόντων; «Δεν ήταν νευρική ανορεξία, έμοιαζε…», εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να φάω ή όταν έτρωγα λίγο πρόσεχα να μην είναι τηγανητό. Όταν είσαι ήδη αδύνατος τι να σου κάνει ένα μήλο… Είχα κάνει δύο χρόνια να φάω έστω μία πατάτα τηγανητή».

Υπήρξαν μέρες που δεν είχε φάει τίποτα; «Ναι. Αν έτρωγα κάτι, την επομένη έβαζα, για παράδειγμα, νερό στο γάλα για να έχει λιγότερες θερμίδες! Δεν θα αφήσω ποτέ ξανά τον εαυτό μου να φτάσει σε αυτό το σημείο. Προτιμώ να έχω 5 κιλά παραπάνω, αλλά να είμαι υγιής. Τότε δεν χαιρόμουν ούτε τις καθημερινές στιγμές», εξομολογήθηκε και διευκρίνισε: «Αυτό είχε πάρα πολλές συνέπειες στον οργανισμό μου και τις πληρώνω. Με ορμονικά, με διάφορα. Μπλόκαρα το μεταβολισμό μου και δεν μπορούσα να μεταβολίσω ούτε το ρύζι. Ένιωθα συνέχεια αδυναμία και νύσταζα με το που ξυπνούσα. Από τα 56 κιλά είχα φτάσει στα 43».

Πώς, όμως, το ξεπέρασε; «Ταρακουνήθηκα όταν κατάλαβα πως ήμουν αυτοκαταστροφική. Ήρθε μια μέρα που είπα πως θέλω την παλιά Ελευθερία. Μετά από αυτή την περιπέτεια, όμως, έγινε μια ανατροπή στη ζωή μου και ήταν λες και ξαναγεννήθηκα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια που άκουσε ότι πάχυνε, λέγοντας: «Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα γιατί με πολεμούσαν άσχημα για κάτι που εγώ δεν είχα πρόβλημα και ένιωθα καλά».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Ο Αντρέας είπε ό,τι είπε και δεν δίνω βάση σε αυτά»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με κάποιον αναγνωρίσιμο άντρα μόνο και μόνο για να προκαλέσω»