Εκτός Your Face Sounds Familiar η Έλλη Κοκκίνου

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Your Face Sounds Familiar, στον ΑΝΤ1. Εκτός από τους παίκτες που κάθε εβδομάδα καλούνται να υποδυθούν κάποιον τραγουδιστή σε εμφάνιση και φωνή υπάρχουν και οι guests.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα στο ρόλο του guest είδαμε έναν από τους κριτές, τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο οποίος υποδύθηκε τον Alexander Rybak.

Αυτή την εβδομάδα, η «έκπληξη» έρχεται από την Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια βέβαια δε θα μιμηθεί κάποιον άλλο καλλιτέχνη απλώς θα… απουσιάζει.

Μια υποχρέωση της Έλλης Κοκκίνου θα την αναγκάσει να απουσιάζει από το Your Face Sounds Familiar. Η τραγουδίστρια θα βρεθεί στο Σικάγο για μια συναυλία για καλό σκοπό μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν για να φτιαχτεί το ελληνικό μουσείο.

Την Έλλη Κοκκίνου αυτή την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την αντικαταστήσει η ΖέταΜακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια έχει κρυφό χιούμορ, είναι πολύ καλή φίλη με τον Νίκο Μουτσινά και γνωρίζει καλά τα… shows στον ΑΝΤ1. Όλα αυτά σίγουρα συντελούν στο να δέσει κατευθείαν η Ζέτα με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και να μην τεθεί θέμα προσαρμογής.

Η Ζέτα – όπως όλα δείχνουν και με αυτή την κίνηση του ΑΝΤ1 – θα επιστρέψει στο κανάλι επαναφέροντας το Ρουκ Ζουκ.

Peoplegreece.com