Έγκυος ξανά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Νομίζατε πως το baby boom της ελληνικής σόουμπιζ τελείωσε; Πόσο λάθος κάνατε! Μία ακόμα εγχώρια celebrity περιμένει μωρό και δεν είναι άλλη από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Έχετε βάλει κάποιο στόχο; Δηλαδή το παιδί κάποια στιγμή θα πάει προνήπιο. Οπότε θα είστε λίγο παραπάνω μαζί», ρώτησε η παρουσιάστρια, για να πάρει την απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε: «Δεν θα προλάβουμε μωρέ Ελένη τι με ρωτάς; Δεν προλαβαίνουμε όχι. Έρχεται και άλλο μωρό… Θέλω να το πω δημόσια επειδή εργάζομαι και είμαι σε περιοδεία αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και βέβαια, έχει περάσει και το επικίνδυνο διάστημα του πρώτου τριμήνου. Και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη! Θέλαμε κι άλλο παιδί και πιο γρήγορα, αλλά, επειδή εγώ θήλαζα μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος κι έτσι, με το που σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως! Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω πώς είναι, τώρα ξέρω ότι η κόρη μας δεν θα είναι ποτέ μόνη της».

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει ήδη μία κόρη, τη Λυδία, με τον σύζυγό της Φώτης Μπερνάντο, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια. Έκπληξη είχε προκαλέσει το γεγονός πως η ηθοποιός θήλαζε την μικρή μέχρι πριν από μερικούς μήνες, ενώ η ίδια έχει στηρίξει ανοιχτά τον δημόσιο θηλασμό πολλές φορές.

Με το καλό Πηνελόπη!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram