Έγινε το επόμενο βήμα: Συζούν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν έχουν προσπαθήσει να το κρύψουν ούτε λεπτό.

Ο τραγουδιστής μιλά πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του «θα ήμουν μαζί της ακόμα κι αν δεν ήταν ωραία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People ενώ το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «είμαι ερωτευμένη και το δείχνω».

Είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί και το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτςσυγκατοικούν στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη και μάλιστα λίγα μέτρα πιο κάτω, από το σπίτι της μητέρας του. Φαίνεται, πως η Άννα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς του τραγουδιστή και δεν έχει πρόβλημα να ζει κοντά με τη μητέρα του.

Το ζευγάρι θέλησε να φύγει λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους φωτογράφους και βρέθηκε στα Κύθηρα για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ πέρασε και κάποιες ημέρες διακοπών στην Μύκονο.

Οι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον λένε πως το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν το σκέφτονται προς το παρόν χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι ανέφικτο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σαμπάνης: Πως πολιόρκησε την Άννα Πρέλεβιτς όταν έμαθε πως χώρισε

Γιώργος Σαμπάνης: «Έκανα πολλά λάθη στα προσωπικά μου και τα πλήρωσα»

Γιώργος Σαμπάνης: «Σαν άνθρωπος φοβάμαι ότι θα την ψωνίσω»