Έγινε κι αυτό! Ο Brad Bitt στην “Κυριακάτικη λειτουργία” του Kanye West

Μια νέα συνήθεια φαίνεται πως έχει προστεθεί εδώ και λίγους μήνες στα μέλη της οικογένειας του Kanye West και της Kim Kardashian.

Πρόκειται για τις Κυριακάτικες λειτουργίες που διοργανώνει ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West. Ο διάσημος τραγουδιστής καλεί τους συγγενείς και τους αγαπημένους του φίλους σε μια εβδομαδιαία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μουσική και θυμίζει αρκετά gospel θρησκευτική τελετή.

Η τοποθεσία που γίνεται το event κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική και δεν μπορεί να δώσει το παρόν ο οποιοσδήποτε, παρά μόνο όποιος έχει λάβει ειδική πρόσκληση.
Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που έχουν παρακολουθήσει τη μουσική “λειτουργία” είναι ο Orlando Bloom και η Katy Perry, ενώ το περασμένο Σάββατο το παρόν έδωσε ο Brad Pitt. Σύμφωνα μάλιστα με το TMZ, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο διάσημος ηθοποιός παρακολουθεί την Κυριακάτικη λειτουργία του Kanye.

Σε κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Twitter από fans, ο ηθοποιός φαίνεται να συζητάει χαμογελαστός μαζί με τον διάσημο rapper λίγο μετά τη τελετή.

Δείτε τις φωτογραφίες: