Έγιναν sold out! Η Gwyneth Paltrow πουλάει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της κεριά με άρωμα γυναικείων γεννητικών οργάνων

Instagram@gwynethpaltrow

Η Γκούινεθ Πάλτροου, εκτός του ότι είναι ηθοποιός, έχει ιδρύσει εδώ και αρκετά χρόνια το  website της, το Goop, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές για σωστή διατροφή και καλή ζωή και πουλάει διάφορα wellness προϊόντα.

Μάλιστα, τα τελευταία 24ώρα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site έχει καταφέρει να γίνει sold out και viral στα social media λόγο του…ιδιαίτερου τίτλου του. Ο λόγος για ένα αρωματικό καιρό αξίας 75 δολαρίων το οποίο η Γκουίνεθ αποφάσισε να το ονομάσει «Τhis smells like my vagina», δηλαδή, «Aυτό μυρίζει σαν το (γυναικείο) μόριο μου»!

Η Γκουίνεθ, στη περιγραφή του κεριού, αποκαλύπτει μάλιστα και την ιστορία πίσω από τον τίτλο που επέλεξε να του δώσει: Η ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Douglas Little και της ηθοποιού, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος. Οι δύο τους δοκίμαζαν διάφορα αρώματα όταν ξαφνικά η Πάλτροου γύρισε προς τον Ντάγκλας και του είπε για ένα συγκεκριμένο: «Εμμμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο»!

Σύμφωνα με το people.com, το κερί στον κατάλογο του σάιτ περιγράφεται ότι περιέχει, περγαμόντο, πινελιές γερανιού, κέδρο και ρόδου Δαμασκού!

Πηγή: PeopleGreece