Έχει άδεια οδήγησης η Kate Middleton;

Μπορεί η Kate Middleton να ανήκει στην βασιλική οικογένεια, ωστόσο για να κάνει τις βόλτες της με το αυτοκίνητο, έχει και εκείνη όπως όλοι μας τη δικιά της άδεια οδήγησης. Το ίδιο ισχύει και για τους πρίγκιπες William και Harry οι οποίοι έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές να οδηγούν είτε μόνοι τους είτε μαζί με τις συζυγούς τους.

Τι κι αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι υποχρεωμένα να περιμένουν σε ουρές ή δεν χρειάζεται να πληρώνουν φόρους, ο κανονισμός λέει πως είναι και εκείνοι υποχρεωμένοι να έχουν τη δικιά τους άδεια οδήγησης.

Ο μοναδικός κάτοικος στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν έχει άδεια και ούτε υποχρεούται, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Η 93χρονη δεν είχε κάνει πότε της κάποιο μάθημα οδήγησης ή test πριν πιάσει στα χέρια της το τιμόνι. Ούτως η άλλως είναι η βασίλισσα, όποτε ναι, μπορεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα.

Για την κουνιάδα της Kate, Meghan Markle, είναι ήδη γνωστό πως έχει άδεια οδήγησης, αφού πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν κάτοικος Αμερικής και στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς δίπλωμα.

H Middleton μαζί με της τρία της παιδιά επισκέπτονται αρκετές φορές με το αυτοκίνητο το παλάτι του Buckingham. Ο λόγος; Για να χρησιμοποιήσουν την πισίνα που υπάρχει στο εσωτερικό του παλατιού.

Μάλιστα ένας πρώην βασιλικός ανταποκριτής, ο Duncan Larcombe της εφημερίδας The Sun, έχει δηλώσει πως στους royals αρέσει να αισθάνονται ανεξάρτητοι. «Ακόμη κι όταν οδηγούν μόνοι τους, συνεχίζουν να έχουν μαζί τους προστασία. Τουλάχιστον δυο οχήματα με αξιωματικούς προστασίας τους ακολουθούν, και είναι όλοι τους οπλισμένοι» έχει πει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα