Δούκισσα Νομικού: Στην παρουσίαση της πρώτης προσωπικής της συλλογής δέχθηκε πρόταση γάμου!

Πλήθος γνωστών ονομάτων βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην παρουσίαση της πρώτης προσωπικής συλλογής της Δούκισσας ΝομικούDuchesss Collection by Doukissa Nomikou στο Ωδείο Αθηνών. Η παρουσιάστρια του Joy είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας Pink Woman εδώ και ένα χρόνο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η Δούκισσα Νομικού είχε ιδιαίτερο κέφι και διάθεση, ενώ φορούσε μια εντυπωσιακή μαύρη δημιουργία από τη συλλογή της! Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Ούρσουλα και Νίκος, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νικολέττα Ράλλη, ο Παντελής Παντελίδης και πολλοί ακόμα.

Doukissa Nomikou goneis

Ακόμα, η ίδια δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον της έκανε πρόταση γάμου, στο πλαίσιο φάρσας για την εκπομπή Spata Live!

Nomikou Stamatis Din Dan Don (2)Nomikou Stamatis Din Dan Don (1)

«Με την Pink Woman έχουµε αποκτήσει µια σχέση εµπιστοσύνης και κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Έχουµε κοινή νοοτροπία σε πολλά πράγµατα που αφορούν στη µόδα και το στιλ και εξελίσσουµε αυτή τη συνεργασία λανσάροντας την πρώτη µου προσωπική συλλογή πολύ σύντοµα. Πολλές φορές µε ρωτούν στα social media τι φορούσα σε κάποια εµφάνιση ή µε συµβουλεύονται στο κοµµάτι της µόδας. “Τι να βάλω εκεί;”, “Εσύ πώς θα το συνδύαζες αυτό;”. Μέσα από αυτή τη νέα σειρά, λοιπόν, νιώθω πως µοιράζοµαι το δικό µου γούστο και τις δικές µου επιλογές µε τις φίλες µου», είχε παραδεχτεί πρόσφατα στο Instyle Νοεμβρίου.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

Anastasia PerrakiGiannis Borbokis Mikaela FotiadiNikoletta RalliNomikou GagakiNomikou OuggarezosNomikou PerrisPantelis PantelidisOursoula Nomikou Nikos NomikosVourliotis Karpathaki 1Nomikou BekatorouSasa Stamati

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency