Δούκισσα Νομικού: Ποιος άλλαξε την κοσμοθεωρία της και την απελευθέρωσε;

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σκληρότητα του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται και την πίεση που έχει βιώσει στο παρελθόν. Αποκάλυψε τις δυσκολίες, την ανάγκη της να σκληρύνει και η ίδια, αλλά και το πρόσωπο που την «ξεκλείδωσε» και της έμαθε ότι “ακόμα και στη δουλειά πρέπει να γελάς».

Όπως είπε στο Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση, η Δούκισσα Νομικού έχει ζήσει στο παρελθόν πιεστικές περιόδους. «Ήμουν πολύ πιο αθώα και ρομαντική. Μέσα μου ήξερα ότι δεν είναι όλα ροζ, όμως εθελοτυφλούσα στην αρχή», εξομολογήθηκε, «δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αγάπησα έναν χώρο που είναι τόσο σκληρός».

Ωστόσο, η Δούκισσα πήρε τα μέτρα της: «όταν κατάλαβα ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση,αποφάσισα να σκληρύνω, έστω επιδερμικά. Δεν είμαι ρομπότ να πατήσω ένα κουμπί και να αλλάξω χαρακτήρα».

Όπως είπε, αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν μέχρι και το 2010, αν και δεν μπορεί να εντοπίσει αν η ίδια πίεζε τον εαυτό της ή πράγματι την πίεζαν οι άλλοι. Τότε όμως ήρθε ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι ακόμη και στη δουλειά πρέπει να γελάς».

«Ο Καπουτζίδης έχει ένα χάρισμα. Ξέρει να σου μεταδώσει τη χαρά της ζωής», τόνισε η Δούκισσα, «και γιαγιά να γίνω, για τον Γιώργο θα λέω, γιατί ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με ξεκλείδωσε».

Η Δούκισσα Νομικού ανέφερε ακόμη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης, αλλά και οι Θέμος Αναστασιάδης καιΒαγγέλης Περρής αργότερα, την βοήθησαν να καταλάβει πόσο ωραίο είναι «να έχεις χιούμορ, να αυτοσαρκάζεσαι, να κάνεις και λίγο πλάκα ακόμη και στη δουλειά».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμη:

DWTS5: Τι επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για την αποψινή της εμφάνιση;

Δούκισσα Νομικού: «Εάν ο έρωτας που θα έρθει είναι αληθινός, είναι ευπρόσδεκτος»

Δούκισσα Νομικού για Τζούλια Νόβα: «Είναι άδικο το θέμα σύγκρισης»