Δούκισσα Νομικού: Γιατί δεν θα χορέψει στο DWTS5 και τι λέει για τις χαμηλές πτήσεις στις θεαματικότητές του

Τη Δούκισσα Νομικού αυτή την Κυριακή θα τη δούμε στο μεγάλο φινάλε του χορευτικού σόου. Δεύτερη χρονιά στην παρουσίασή του, ήταν πιο άνετη, έμοιαζε να το απολαμβάνει περισσότερο. Παρα­δέχεται πως έτσι είναι, αν και πέρσι το είχε επίσης απολαύσει.

«Φέτος ένιωσα πως πέρασε και πιο γρήγορα, γιατί όταν περνάς καλά, ο χρόνος κυλά γρηγορό­τερα» λέει για το σόου που διανύει τον πέμπτο χρόνο του στην ελληνική τηλε­όραση, ρεκόρ που δεν έχει σημειώσει κανένα άλλο τηλεοπτικό σόου. Θα τη δούμε να χορεύει στον τελικό; Χαμογε­λάει. «Όχι, δεν θα χορέψω. Πρωταγω­νιστές στον τελικό πρέπει να είναι οι διαγωνιζόμενοι και μόνο αυτοί. Έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα. Τους έχουμε δει να τα δίνουν όλα, να πει­σμώνουν, να φέρνουν τα πάνω κάτω για να βελτιωθούν, ακόμα και να τραυμα­τίζονται. Τους αξίζουν όλα τα φώτα».
Τα κορίτσια που έφτασαν στον τελικό η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπα­δοπούλου, ήταν όντως ανάμεσα στα χο­ρευτικά φαβορί – δεν ήταν απλά παίκτες πολύ συμπαθείς στο κοινό. «Και πέρσι είχε γίνει αυτό, όχι μόνο φέτος, αν και σε αυτό τον κύκλο πολλοί χόρευαν καλά. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό. Η Μορ­φούλαείναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο ταλέντο και στο χορό. Η Ειρήνη, από την άλλη, είναι πολύ δυναμική, εκρηκτική και πεισματάρα, έχει μεγάλη εξέλιξη από το πρώτο live. Έχω περιέργεια να δω πώς θα ψηφίσει ο κόσμος, γιατί το Dancing είναι πολλές φορές ανατρεπτικό» μου λέει.

Παρόλο που το σόου ήταν θεαματικό, τα νούμερα της τηλεθέασης φέτος έκαναν πιο χαμηλές πτήσεις από άλλες χρονιές. «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν θέλω να τα κρίνω εγώ, αλλά ο σταθμός, που μελετά και όλους τους αστάθμητους παράγοντες που επηρεάζουν την τηλεθέαση. Εγώ πιστεύω πως αυτό που είδαμε τηλεο­πτικά φέτος είναι αρτιότερο από το περ­σινό σε πολλά σημεία. Είμαι περήφανη για το DWTS5». Οι θεαματικότητες δεν δημιουργούν, όμως, και ένα άγχος στην ομάδα; «Φυσικά, ποτέ δεν επαναπαυό­μαστε. Μπροστά και πίσω από τις κάμε­ρες, όλοι δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα νούμερα πάντα τα κοιτάζουμε. Ακόμα και πολύ καλά να είναι, πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα» μου εξηγεί.
Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή peoplegreece.com
Δείτε ακόμα:

Λιάγκας σε Σκορδά: «Δίπλα σου η Δούκισσα Νομικού ήταν θαμπή»

Δούκισσα Νομικού: Ταξίδεψε μέχρι τη Σύρο για να κάνει πρόβα νυφικού

DWTS Fail: Ποιος διαγωνιζόμενος είπε π**τ@ν@ τη Δούκισσα Νομικού on air;