Δούκισσα Νομικού: «Δύσκολο πράγμα να είσαι σύζυγος»

Η Δούκισσα Νομικού έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα από ευτυχία καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η όμορφη παρουσιάστρια, έχει πάρει λίγα κιλάκια (οι γιατροί λένε πως μέχρι δώδεκα είναι η ιδανική αύξηση βάρους) ενώ εκτός από τη διατροφή της που είναι πλούσια σε βιταμίνες, προσέχει και την φυσική της κατάσταση αλλά και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πρόσφατα, μέσα από το blog της, η περήφανη σύζυγος και μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τις δυσκολίες που έχει ένας γάμος.

Δείτε τι έγραψε παρακάτω: 

«Είναι υπέροχο να βρίσκεις το άλλο σου μισό και να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα. Οκ, ναι. Δεν είναι εύκολο. Πλέον δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για εκείνον. Θα πας στη δουλειά, θα ψωνίσεις, θα μαγειρέψεις, θα τακτοποιήσεις το σπίτι, θα φροντίσεις τον άντρα σου, θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Και, αν έχεις και παιδιά, θα τρέξεις και γι’ αυτά. Πάντα με το χαμόγελο όμως. Γιατί όλα αυτά σε γεμίζουν. Σε κάνουν ευτυχισμένη.

Δεν είναι εύκολο να τα προλάβεις όλα, αλλά έλα τώρα… Γυναίκες είμαστε! Τίποτα μα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς. Έτσι δεν είναι; :-)».