Δείτε το προσκλητήριο που έστειλαν η Kim Kardashian και ο Kanye West

Getty Images/ Ideal Images

Μπορεί να μην πάρουμε ποτέ στα χέρια μας το «βασιλικό» προσκλητήριο της Kim Kardashian και του Kanye West αφού δεν βρισκόμαστε στη λίστα των 100 καλεσμένων, ωστόσο έχουμε όλοι την ευκαιρία πλέον να το απολαύσουμε, έστω και από μακριά. Το πολύτιμο ενθύμιο ίσως απογοητεύσει τους φανατικούς θαυμαστές της τηλεπερσόνας καθώς είναι αντιστρόφως ανάλογο της προσωπικότητάς της.

Ένα απλό σχέδιο με ουδέτερο φόντο και τις βασικές πληροφορίες, όπως το «Θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο γάμο μας: Kim Kardashian- Kanye West. Το Σάββατο την εικοστή τετάρτη Μαΐου του 2014. Λεπτομέρειες κατά την άφιξη». Ίσως τα χρυσά γράμματα της πρόσκλησης να έσωσαν λίγο την κατάσταση αλλά δεν παύει να θεωρείται κατώτερο των -Kardashian- προσδοκιών.

Όπως και να έχει,, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και ο μεγαλύτερος προβληματισμός της 33χρονης δεν είναι ούτε το προσκλητήριο, ούτε αν θα παραβρεθούν οι καλεσμένοι, ούτε αν θα έρθει ο γαμπρός στη εκκλησία. Aλλά; Υπάρχουν έντονες ανησυχίες 1) για το πώς θα χωρέσει στο υπέροχο νυφικό της 2) για τους φωτογράφους 3) για το αν θα είναι καλός ο καιρός ώστε να βγάλει και τις απαραίτητες  selfies. Για τα βασικά δηλαδή.

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad