Δείτε το νέο σύντροφο της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Αρχείο InStyle

Και εκεί που είχαμε πάρει απόφαση ότι εγκατέλειψε την Ελλάδα και έφυγε για Ελβετία με σχέδιo να μείνει αργότερα μόνιμα στο Παρίσι, μαθαίνουμε κάποιες πληροφορίες που μάλλον θα ανατρέψουν τα σχέδιά της. Φυσικά μιλάμε για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία αφού χώρισε από τον σεφ της Ελένης Μενεγάκη και ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων Burger Joint βρήκε τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που ασχολείται επίσης με τη μαγειρική και την εστίαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Λεμονιάς στο Thema People, η εντυπωσιακή ηθοποιός και blogger εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Παπασπύρου, μέλος της οικογένειας των ομώνυμων ιστορικών ζαχαροπλαστείων.

Φίλιππος Παπασπύρου

Η Πατρίτσια, η οποία έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη, όπου μένει μόνιμα η μητέρα της, γνωρίστηκε με τον Φίλιππο σε κάποιο από τα ταξίδια της για Ελλάδα.

Αν και εκείνη δεν έψαχνε κάτι μόνιμο, το επίμονο φλερτ του κατάφερε τελικά να μετατρέψει εκείνη την πρώτη γνωριμία σε μια ερωτική σχέση, την οποία μάλιστα φρόντισαν να κρατήσουν τόσο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον η Πατρίτσια έρχεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, παρόλο που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις η οποία την κρατούν καιρό στο εξωτερικό.