Δείτε την τελευταία φωτογράφιση της Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη λίγο πριν φύγει μόνιμα για το Παρίσι

Αρχείο InStyle

Η Πατρίτσια αφιερώνει την καθημερινότητά της στο να παράγει ενδιαφέρον περιεχόμενο για τα social media και το blog της. «Σύντομα το Milikiss.com θα αλλάξει και θα πάρει τη μορφή online περιοδικού με πολλές fashion και beauty ενότητες», ενώ
παράλληλα ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της brand μόδας. Και παρόλο που τελευταία έχει αφιερωθεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, δεν ξεχνά την υποκριτική. «Μου αρέσει η δημιουργικότητα αυτού που κάνω τώρα, αλλά θα χαρώ αν προκύψει ένας ενδιαφέρων ρόλος για τη μεγάλη οθόνη». Το προσωπικό της στιλ συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αισθάνομαι άνετα με ό,τι φοράω. Μου αρέσουν οι μίνιμαλ δημιουργίες, αλλά ταυτόχρονα θέλω η εμφάνισή μου να είναι θηλυκή. Νομίζω ότι προσπαθώ να βρίσκομαι κάπου στη μέση. Με το χρόνο εξελίσσομαι. Παρακολουθώ αρκετά τη μόδα και τις τάσεις της, προσαρμόζοντάς τες στο δικό μου στιλ. Μου αρέσει να μένω πιστή σε αυτό».
Αν και ψωνίζει online, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια βόλτα στα μαγαζιά. «Προτιμώ την επαφή με τα ρούχα. Έχεις την ευκαιρία να πιάσεις το ύφασμα, να δοκιμάσεις διαφορετικά μεγέθη, για να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα, ή να πειραματιστείς  με νέες γραμμές. Παρ’ όλα αυτά, όταν δεν έχω χρόνο, θα μπω στο Net-a-Porter, στο Revolve και στο Moda Operandi – αν και είναι αρκετά ακριβό, έχω την ευκαιρία να ανακαλύψω δημιουργίες νέων σχεδιαστών που έρχονται κατευθείαν από το catwalk.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.