Δείτε την κούκλα αδερφή του Τσανγκ από το Survivor

Μπορεί οι παίκτες του Survivor να δίνουν «μάχη» στον Άγιο Δομίνικο για την επιβίωση, τα έπαθλα και τα λεφτά που θα πάρει ο νικητής, ωστόσο, στον… «έξω κόσμο» δεν λείπουν οι κόντρες εξαιτίας τους.

Σε συνέντευξή της, η αδερφή του Ορέστη Τσανκγ αποκαλύπτει πως ο σύντροφος της Ελισάβετ Δοβλιατίδου, της παίκτριας που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το νησί, τον «έκραξε» μέσω των social media.

«Πρόσφατα με ενημέρωσαν ότι το αγόρι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου έκραξε τον αδερφό μου. Έγραψε “μεγαλύτερη πουτ…α από τον Κινέζο δεν υπάρχει”», λέει, στο Down Town, η Μαρία – Τζον Χουά και συνεχίζει: «ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου. Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα!».

Μάλιστα, η 23χρονη αδερφή του Ορέστη απαντά και σε εκείνους που τον χαρακτηρίζουν «σιγανοπαπαδιά», αναφέροντας πως «από πότε το να είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ψύχραιμος θεωρείται ότι είναι σιγανοπαπαδιά; Αν τον νευριάσει κάτι το δείχνει και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο που υπήρξε ένας διαπληκτισμός με την Ελένη. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν φαίνονται όλα στις κάμερες».

orestis-tsangk-aderfi

Peoplegreece.com