Δείτε την έπαυλη στην Αγγλία του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν

Η σχέση και έπειτα ο γάμος τους δίχασε καθώς άλλες θαυμάστριες αρνιόντουσαν να δεχτούν ότι ότι ο εργένης ηθοποιός θα δοθεί ψυχή τε και σώματι σε μια μόνο γυναίκα και άλλες, από χαρά που ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε μια, κατά τα άλλα, κοινή θνητή η οποία δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την τελειότητα και τον πλαστικό της. Τώρα οι φωτογραφίες της έπαυλης «The Mill House», που θα στεγάσει τον έρωτά τους και ίσως στο μέλλον την οικογένειά τους, ήρθαν για να ενώσουν τα δύο παραπάνω στρατόπεδα, με ένα μαζικό κύμα θαυμασμού.

cottage george clooney alamudin

Ο νέος οίκος Κλούνεϊ, βρίσκεται στην καρδιά της Βρετανικής επαρχίας και συγκεκριμένα στο χωριό, Sonning. Μην αναρωτιέστε γιατί διάλεξαν την απομόνωση, αφού λέγεται πως ο ηθοποιός λατρεύει την Αγγλία και κυρίως την επαρχία της, εφόσον έψαχνε μήνες να βρει σπίτι στην περιοχή του Bershire. Ίσως τελικά να τον κούρασε το Hollywood, η έντονη ζωή εκεί και θέλει να ηρεμήσει, μακρυά από τα κοσμικά.

cottage george clooney alamudin

Η πολυτελής κατοικία -στοιχίζει 10 εκατομμύρια λίρες- και στην διακόσμησή της, οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι το ζευγάρι διατήρησε την κλασική και βαριά αγγλική της μορφή, αλλά την συνδύασε με μοντέρνα διακόσμηση. Όσον αφορά στη δομή του εσωτερικού του σπιτιού,9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, γυμναστήριο, κουζίνα, τραπεζαρία, ξεχωριστή αίθουσα πρωινού και σάουνα, δικαιολογούν την τιμή του. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη σκαφών και έναν εντυπωσιακό ξενώνα ο οποίος έχει έκταση 200 τ.μ., ενώ γύρω- γύρω το σπίτι περιβάλλεται από κήπους και διάφορα δέντρα.

cottage george clooney alamudin

cottage george clooney alamudin

Διαβάστε ακόμα:

Εσείς γνωρίζετε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Designers Against AIDS; 

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS: Δείτε όλές τις καμπάνιες του Viva Glam

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram