Δείτε τι φόρεσε η Μπέττυ Μπαζιάνα στη συνάντηση με την Camilla

Getty Images/ Ideal Images

Getty Images

Στην Ελλάδα βρίσκονται στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης η δούκισσα της Κορνουάλης Camilla με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο. Μετά την άφιξή του το ζευγάρι βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ η Καμίλα αμέσως μετά μαζί με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα κατευθύνθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη στο Κολωνάκι.

Το εν λόγω Μουσείο φιλοξενεί αντιπροσωπευτικά έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης, από την προϊστορική εποχή μέχρι τους σύγχρονους καιρούς, τη μόνιμη συλλογή του, στην οποία και ξεναγήθηκαν από δυο επιμελήτριες του Μουσείου.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης ενθουσιάστηκε με τα εκθέματα και ψιθύρισε ότι, θα ήθελε και ο πρίγκιπας Κάρολος να τα είχε δει.

Για τη σημαντική αυτή επίσκεψη η Μπέττυ Μπαζιάνα προτίμησε ένα λευκό φόρεμα με μαύρες ρίγες -σε fit-and flare γραμμή- το οποίο πολύ σωστά συνδύασε με μαύρα πέδιλα και διακριτικά σκουλαρίκια πέρλες σε μαύρο χρώμα. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση ήταν το κατακόκκινο κραγιόν της το οποίο ταίριαξε απίστευτα με το όλο σύνολο. Η Καμίλα διάλεξε επίσης ένα φωτεινό σύνολο, ένα ολόλευκο φόρεμα με μια σειρά από πέρλες στο λαιμό και ασορτί τσαντάκι.

Από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της όμορφης πανεπιστημιακού. Εσείς τι λέτε;

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images