Δείτε τη φανταστική τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Μπορεί οι γονείς της να έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δίπλα στην μοναχοκόρη τους Ισμήνη. Η Μαρία Κορινθίου, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Γοργόνες και Μάγκες – και μάλιστα έχει προκαλέσει σχόλια με την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε μία από τις τελευταίες σκηνές του έργου- και ο Γιάννης Αϊβάζης, που μέχρι πρότινος συμμετείχε στο reality show Survival, γιoρτάζουν σήμερα τα γενέθλια της Ισμήνης, ετοιμάζοντας της μάλιστα την πιο ιδιαίτερη τούρτα.  Όπως είδαμε στον λογαριασμό του ζαχαροπλαστείου Fresh, η τούρτα της ήταν δύο τεράστια κομμάτια τυριού με ποντικάκια πάνω, δείχνοντας την τεράστια αγάπη που έχει η μικρή σε κάθε είδους ζωάκια.

A post shared by Fresh Pâtisserie (@freshpatisserie) on

Μάλιστα η μαμά της θέλησε να της ευχηθεί επίσης μέσω Instagram για τα γενέθλιά της κόρης της, γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της μικρής, η οποία έγινε εννιά ετών:

«Ισμηνού μου! Χρόνια πολλά πολλά μικρό μου ευγενικό, τρελιάρικο ζουζουνοτερατάκι! 9 χρόνια περάσανε από τότε που με έκανες μανούλα!! Σ αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα!» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας της κόρης της στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα χαριτωμένο σκυλάκι.