Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης ένωσαν τις ζωές τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Καλλιθέας σήμερα το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα, με μάρτυρες την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον κολλητό του Γιάννη, Γιώργο Σκέμπερη.
Ακολούθησε ανταλλαγή όρκων αγάπης και γαμήλιο πάρτι στο beach bar restaurant Reef, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης και ο pr manager Νεκτάριος Σκαμνάκης.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια στη θεατρική παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», ενώ η πρόταση γάμου έγινε στα φετινά γενέθλια της Αλεξάνδρας.
«Γενικότερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν η διάθεση και η σκέψη μας. Και τώρα ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Στα προσωπικά μου είμαι καλά και πάρα πολύ χαρούμενη» είχε εξομολογηθεί παλιότερα στην εφημερίδα Real Life η Αλεξάνδρα Ούστα.
Ανάμεσα στις εικόνες από το γάμο, είδαμε φωτογραφίες από τον πρώτο χορό της Αλεξάνδρας Ούστα και του Γιάννη Σαρακατσάνη. Οι δύο τους δεν σταμάτησαν να κοιτάνε στα μάτια ο ένας τον άλλον ενώ χορεύοντας, αντάλλαξαν και ένα φιλί.A photo posted by Nektarios Skamnakis (@nektarios_) on
Σε ό,τι αφορά την τούρτα, η διακόσμησή της ήταν άκρως πρωτότυπη και ευφάνταστη. Ως γνωστόν, σε πολλές γαμήλιες τούρτες τοποθετούν στην κορυφή τους κουκλάκια “γαμπρού” και “νύφης”.
Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συνέβη και για τον γάμο των δύο ηθοποιών, όμως αντί για κουκλάκια, είχαν τοποθετήσει τις μινιατούρες των ίδιων, που όπως υποθέτουμε εκτύπωσαν σε 3D! Δείτε την φωτογραφία.#love ? #ptiginetai #tiginetai #asprimerakatamavri #filoiMou #IAnthodesmiDikiMou A photo posted by Danai Barka (@danai_barka) on
Πηγή: Peoplegreece.com]]>A photo posted by Nektarios Skamnakis (@nektarios_) on