Διπλή βάπτιση για τον Γιώργο Λιανό και την Ανθή Ανδροτσάκη: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Σύμφωνα με το Peoplegreece μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές θα ζήσουν σε περίπου ενάμιση μήνα ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να βαπτίσει μαζί τα δυο αγοράκια τους, τα οποία έχουν μεταξύ τους διαφορά μόλις δέκα μηνών.

Σύμφωνα με την Real Life, οι δυο τους θέλησαν να οργανώσουν διπλό μυστήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου σε εκκλησία των νοτίων προαστίων. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, άλλωστε, για τον τραγουδιστή και τη γυναίκα της ζωής του, αφού τότε συμπληρώνουν 6 χρόνια έγγαμου βίου.

Όσο για το ποιοι θα είναι οι νονοί; Για τον 20 μηνών Κωνσταντίνο, θα είναι ένα φιλικό ζευγάρι του Γιώργου Λιανού και της Ανθής Ανδροτσάκη, ενώ για το μικρότερο αγοράκι θα είναι ο δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σοφρώνης, και ο στενός φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Βαρδής.

Αυτό το διάστημα, το ζεύγος Λιανού και οι κουμπάροι προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη διπλή βάπτιση, που θέλουν να είναι απλή και να γίνει παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: «Ο Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος-καρικατούρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει: «Ο Λιανός έχει πλούσια προσόντα. Το έχω δει κι εγώ»

Εκτός εαυτού ο Λιανός για τη φωτογραφία της Χρηστίδου: “Αυτό είναι η χαρά του παιδόφιλου”