Δύο cool Ελληνίδες που έχουν παντρευτεί νεότερους άντρες (και η διαφορά δεν φαίνεται καθόλου)

Έχουμε πλέον συνηθίσει σε ένα γάμο ο μεγαλύτερος ηλικιακά να είναι ο άντρας, ενώ υπάρχουν δυστυχώς ακόμη κάποια στερεότυπα που θεωρούν λάθος να παντρευτεί μία γυναίκα έναν νεότερο άντρα. Ευτυχώς όμως, αυτά δεν τα ασπάζονται όλοι και μερικοί έχουν αποδείξει έμπρακτα πως τα θεωρούν παρωχημένα cliché.

Στο θέμα μας: Έχει και η ελληνική showbiz ζευγάρια- εξαιρέσεις, στα οποία η σύζυγος δεν είναι νεότερη από τον καλό της και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένα. Ποιες είναι όμως αυτές; Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα.

Η Ρούλα Ρέβη είναι καταξιωμένη στο χώρο της έχοντας συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρίες και έχοντας αναλάβει επιτυχημένες καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γεννημένη στις 15 Νοεμβρίου του 1973- ονειροπόλος τοξότης- βρίσκεται σήμερα στα 44 της χρόνια και είναι ομορφότερη από ποτέ. Ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας είναι 10 χρόνια νεότερός της, γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1983 αλλά τίποτα δεν τον εμπόδισε από το να την ερωτευτεί κεραυνοβόλα και να δημιουργήσει μαζί της μία ευτυχισμένη οικογένεια. Σε λίγο καιρό συμπληρώνουν 4 χρόνια γάμου και 11 χρόνια σχέσης, με τους δύο τους να μην αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον και να δηλώνουν ακόμη ερωτευμένοι. Τη ζωή τους νοηματοδοτούν όμως και τα δίδυμα παιδάκια τους, η Ειρήνη- Χρυσή- Μαρία και ο Άγγελος- Μιχαήλ που είναι πλέον 2,5 ετών.

revi totsikas 1

revi totsikas 2

revi totsikas 3

Για τον ίδιο λόγο αγαπάμε και την Αθηναΐδα Νέγκα που μετρά 14 χρόνια διαφορά από το σύζυγό της, Γιάννη. Γεννημένη την πρωτελευταία ημέρα του καλοκαιριού, στις 30 Αυγούστου του 1974- ακαταμάχητη παρθένος- σήμερα είναι 43 ετών, αν και δείχνει πολύ νεότερη. Αντισυμβατική και alternative, δεν έδειξε ποτέ να ανήκει στις γυναίκες που ενδιαφέρονται για το τι θα πει ο κόσμος και έτσι, όντας ήδη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, έμεινε ξανά έγκυος από τον τωρινό σύζυγό της. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο με τα δύο κορίτσια- ναι θηλυκού γένους ήταν και το δεύτερο μωρό- ενώ αποδεικνύουν και αυτοί από τη μεριά τους πως ο έρωτας δεν έχει ηλικία και δε γνωρίζει από αριθμητικούς περιορισμούς.

Athinais giannis

Ακολουθείστε το Instyle στο Intagram