Η δημόσια συγνώμη του Μουτσινά στην Ηλιάδη: «Ήταν πολύ προσβλητικό αυτό που είπα, ζητώ συγνώμη»
Η συγνώμη του Μουτσινά στην Ηλιάδη

Λίγα λεπτά ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς για να μοιραστεί τις σκέψεις του με το τηλεοπτικό κοινό. Ο παρουσιαστής εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του Δέστε τους και κρίνει, σχολιάζει, αντιδρά και αναλύει. Πολλές φορές έχει πέσει σε ακρότητες, σε υπερβολές, σε εντάσεις και σε αντιπαραθέσεις με όλα όσα λέει.

Βέβαια επειδή όλα όσα λέει τα λέει με χιούμορ και με καλή διάθεση οι γύρω του δεν τον παρεξηγούν τουναντίον γελάνε και τον συγχωρούν. Γεγονός που και ο ίδιος γνωρίζει και αυτό του δίνει την δυνατότητα της αυθεντικότητας και του αυθορμητισμού. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε να ξεπερνάει τα όρια και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να ζητήσει συγνώμη. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε εχθές για την Αγγελική Ηλιάδη και τον τρόπο που χειρίζεται την εγκυμοσύνη και την ευτυχία της μέσω των social media.

«Θέλω να πω κάτι. Χθες έκανα μια μεγάλη βλακεία. Αυτό που είπα για την Αγγελική Ηλιάδη – ότι το παιδί είναι καμένο από πατέρα και μητέρα – ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε εξηγώντας: «Το σκεφτόμουν το πρωί, είναι πολύ προσβλητικό, ζητώ συγνώμη. Ξέφυγα λίγο παραπάνω από το κανονικό, όλα τα υπόλοιπα εντάξει, αυτό όχι».

Τι είπαν οι συνεργάτες του για το ατυχές συμβάν;

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Δέστε τους: H σκληρή κριτική για τη γνωμάτευση που ανέβασε η Ηλιάδη στο instagram

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν βλέπω την ώρα να κρατήσω το αγγελούδι μου στην αγκαλιά μου»

Αγγελική Ηλιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία από τον υπέρηχο και τα συγκινητικά λόγια της

Δείτε το απόσπασμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα