Δημήτρης Ουγγαρέζος-Μαίρη Συνατσάκη: Αποχώρησαν από το θέατρο λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ένα συμβάν το χθεσινό βράδυ. Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε με το Δημήτρη Ουγγαρέζο στο θέατρο Βασιλάκου για την παράσταση Γκάμπι. Ωστόσο το τηλεοπτικό ζευγάρι, δεν είδε την παράσταση και πριν καν ξεκινήσει, αποχώρησε από το θέατρο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η συγκεκριμένη αντίδραση προκάλεσε την έκπληξη πολλών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που διάβασε η Μαρία Ηλιάκη: «Χτες στην παράσταση, πήγε η Μάιρη Συνατσάκη και ο φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος και λέγεται πως έφυγαν πριν αρχίσει καν η παράσταση, επειδή είδαν το Μάρκο Σεφερλή».

Σε ότι αφορά τον αγαπημένο κωμικό, οι δημοσιογράφη επιχείρησαν να του πάρουν μία δήλωση για το συμβάν, με τον ίδιο να λέει φεύγοντας φουριόζος από τις κάμερες: «Πάω για πρόβα παιδιά..»

Μετά από όλο αυτό, η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε για το συμβάν και εξήγησε αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης πολύ σωστά -κατά την άποψή μου- θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούρια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο…καλύτερα να το αποφεύγαμε».

«Είναι δυνατό να σηκωθήκατε και να φύγατε;», απόρησε ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα πήρε θέση δείχνοντας να κατανοεί τη συγκεκριμένη αντίδραση: «Εάν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, δεν είναι ωραίο να φεύγεις. Επειδή γνωρίζω το Δημήρη, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, όμως είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που γνωρίζετε. Τα κάνει 10.000 φορές μέσα στο κεφάλι του και είναι πολύ ευαίσθητος». Συμπλήρωσε μάλιστα κάνοντας το πάνελ να γελάσει: «Απορώ με την Ιλένια πώς κάθεται μαζί του»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: