Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος»

Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μετά από αρκετά όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις και μια μακρά πορεία στο χώρο των media, φέτος αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση του My Style Rocks και να βρεθεί στην κριτική επιτροπή. Καθώς τον έχω απέναντί μου και ύστερα από δύο γάμους, δύο διαζύγια και τρία παιδιά, του ζητώ να μου πει τις δυσκολίες που έχει η εξίσωση ενός γάμου.

 

 

 

View this post on Instagram

 

  Έλα ..Παρασκευή!! #smile #loveyourself #happyfriday #happyface #streetstyle #streetphotography   A post shared by Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) on

«Το πιο δύσκολο στην εξίσωση των σχέσεων είναι να αποδεχτείς κατ’ αρχάς τον ίδιο σου τον εαυτό. Να αποδεχτείς τις καλές και τις κακές πλευρές σου. Να μάθεις να συγχωρείς, να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να πεις τις αλήθειες σου. Όταν δεις τη δική σου αλήθεια, είσαι έτοιμος να δεχτείς και την αλήθεια της συντρόφου σου. Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να σου πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος. Και με τη Μαρία και με τη Σήλια (σ.σ. Δραγούνη). Κι όταν λέω κακός, το εννοώ με την έννοια ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ πολλά δικά μου ελαττώματα, τα οποία έπρεπε να είχα βάλει σε τάξη» λέει με ειλικρίνεια.


View this post on Instagram

Thanks @peoplegreece Σήμερα με το Έθνος της Κυριακής! #interview #sunday #streetstyle #loveyourself

A post shared by Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) on

Πηγή: People

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα