Δημήτρης Αποστόλου: «Ο ρόλος του Νίκου Μουτσινά στις Τρίχες είναι μικρός και διεκπεραιωτικός»

Μπορεί να μας κρατούσε καθημερινή συντροφιά μέσα από το Δέστε τους τα προηγούμενα χρόνια, πλέον όμως θα τον βλέπουμε σε ρόλο ηθοποιού στις Τρίχες του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά για τον οποίο μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου σε συνέντευξη του στο Super tv. Ποια προβλήματα είχαν προκύψει με τι συμμετοχή του ηθοποιού στη σειρά;

moutsinas-trihes, peoplegreece

«Αυτό είχε να κάνει με τις δικές του υποχρεώσεις. Εμείς επιλέγουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους: Ή γράφουμε κάτι και βρίσκουμε τους ηθοποιούς για να το προσαρμόσουμε ή γράφουμε πάνω στους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, επειδή έγιναν πολλές αλλαγές, όταν ήρθε η πρόταση για τον Μουτσινά, δεν την αντιμετωπίσαμε αρνητικά. Ήμαστε όμως κάπως επιφυλακτικοί, γιατί ο ρόλος του ήρωα ήταν μικρός και διεκπεραιωτικός. Εκείνος, ωστόσο, δέχτηκε για τους δικούς του λόγους, γιατί είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και το πήρε πάνω του! Δηλαδή μπορεί σε τέσσερις πέντε σκηνές να μην έχει κείμενο, αλλά κάνει τον ρόλο τόσο φωτεινό, που είναι σαν να βλέπεις τον πρωταγωνιστή!», αποκάλυψε ο σεναριογράφος και συνέχισε λέγοντας ότι ο ρόλος τουΝίκου Μουτσινά είναι μικρός σε κείμενο:

«Είναι μικρός σε κείμενο. Στην καταγραφή της εικόνας, στο γύρισμα, το πήρε κι έφυγε…»!

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Ο Νίκος Μουτσινάς για τις Τρίχες: «Είναι σαν να δίνω εξετάσεις, φτου κι απ’ την αρχή»

Τρίχες: Βρήκαμε το καφέ που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς

Αντικαθιστά ο Νίκος Μουτσινάς τον Τάκη Ζαχαράτο στο YFSF;