Δήμητρα Ματσούκα: Πιο ξανθιά από ποτέ και με κοντά μαλλιά η γνωστή ηθοποιός

Στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Δήμητρα Ματσούκα μαζί με την αδερφή της Μαρία και τη μητέρα τους Ελένη, όπως διαβάσαμε στο Peoplegreece.com. 

7896_MARIA_MATSOYKA_DIMITRA_MATSOYKA_2122016

Η όμορφη ηθοποιός εμφανώς ευδιάθετη πέρασε το απόγευμα της Κυριακής πλάι στα αγαπημένα της πρόσωπα.Οι κοινές εμφανίσεις των τριών γυναικών είναι συχνές , γεγονός που δείχνει πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους. Οι δύο αδερφές και η μητέρα τους όπως είναι φυσικό συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Κι ενώ η βραδιά κυλούσε ήρεμα, ξαφνικά το κέφι άναψε και η αγαπημένη οικογένεια σηκώθηκε στην πίστα.  Την παράσταση αυτή τη φορά έκλεψε η κυρία Ελένη Ματσούκα με το ζεϊμπέκικοπου χόρεψε. Οι κόρες της γεμάτες  περηφάνια χτυπούσαν παλαμάκια και την απολάμβαναν.

8268_ELENI_MATSOYKA_MARIA_MATSOYKA_DIMITRA_MATSOYKA_2122016

Εκεί που εστιάσαμε εμείς πιο πολύ ήταν στα μαλλιά της Δήμητρας τα οποία όχι μόνο έκοψε αρκετά κοντά, αλλά τα ξάνθυνε ακόμη πιο πολύ. Το χτένισμα λοιπόν, σε συνδυασμό με το ντύσιμο έκαναν την ηθοποιό πιο chic από ποτέ- αν και πολλοί υποστηρίζουν πως το καστανό είναι το χρώμα της και πως θα πρέπει να επιστρέψει σε αυτό.

8241_ELENI_MATSOYKA_MARIA_MATSOYKA_DIMITRA_MATSOYKA_2122016