Δηλώσεις αγάπης: Ο γιος του Tom Cruise και της Nicole Kidman λατρεύει τη μαμά του

 
Σε περίπτωση που δε σας λέει κάτι σαν όνομα, ο Connor είναι ο γιος που υιοθέτησαν ο Tom Cruise με τη Nicole Kidman το 1995, ενώ δύο χρόνια πριν είχαν υιοθετήσει και ένα κοριτσάκι, την Isabella.

Τον τελευταίο καιρό, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη σχέση της Nicole μετα δυο παιδιά να έχει παγώσει, λόγω της στροφής τους προς την Σαϊεντολογία, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα τους.

Η δήλωση της Nicole Kidman το 2007 «Τα παιδιά μου έχουν σταματήσει να με αποκαλούν “μαμά”, με φωνάζουν απλώς Nicole, κάτι που μισώ αφάνταστα» σε συνδυασμό με τις αραιές κοινές τους εμφανίσεις ήταν η αφορμή που πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να έχουν απομακρυνθεί.

Celebs At The Lakers Game

Παρ’ όλα αυτά, ο 19χρονος πλέον Connor, σε πρόσφατη δήλωσή του ανακοίνωσε ότι λατρεύει τη μητέρα του και η οικογένειά του σημαίνει πολλά για εκείνον, διαψεύδοντας τα προαναφερθέντα σενάρια περί ρήξης στη σχέση τους.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, είναι γεγονός ότι τα δύο παιδιά συνεχίζουν να διαμένουν με τον πατέρα τους, Tom Cruise, κάτι που μάλιστα ήταν δική τους επιλογή, ενώ η Nicole Kidman πλέον ζει με τον δεύτερο σύζυγό της, Keith Urban και τα δυο παιδιά τους, την Sunday Rose και την Faith Margaret.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σταρ εμφανίστηκε με το πιο ακριβό outfit στα Όσκαρ;