Δικαιώθηκε επιτέλους! Η μεγάλη νίκη του Leonardo DiCaprio στα Oscars και η συγκίνηση

Καλώς ή κακώς, εκτός από το red carpet, την τελετή απονομής των Oscars 2016 παρακολουθήσαμε για την στιγμή που θα ακούσουμε το όνομα του Leonardo DiCaprio να βραβεύεται  ως μεγάλος νικητής του βραβείου Α’ Αντρικού Ρόλου. Λίγο πριν τις 7 το πρωί λοιπόν ζήσαμε μία από τις συγκινητικές στιγμές στην ιστορία του θεσμού.

And the Oscar goes (finally) to Leonardo DiCaprio…

Όταν η Julianne Moore άνοιξε τον φάκελο και ανακοίνωσε το όνομα του 41χρονου, έκανε ολόκληρο το Dolby Theater να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα αλλά και όλο τον πλανήτη να πει πως ναι, μετά από έξι υποψηφιότητες, επιτέλους δικαιώθηκε και τελικά το πήρε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Ο Leonardo την στιγμή που παρέλαβε το βραβείο του ευχαρίστησε όλη την ομάδα του “The Revenant”, τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένειά του αλλά και τον “δάσκαλό” του Martin Scorsese. Στη συνέχεια , ο DiCaprio έστρεψε στην προσοχή του κοινού στο περιβαντολογικό ζήτημα και την επικίνδυνη αλλαγή του κλίματος καταλήγοντας: “Ας μην θεωρούμε δεδομένο τον πλανήτη μας. Εγώ δεν πρόκειται να θεωρήσω δεδομένη αυτή τη βραδιά”.

Δείτε απόσπασμα από την βράβευσή του παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram