Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε την έξοδό της από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό της τροχαίο

Η Γωγώ Μαστροκώστα, χθες το απόγευμα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Αλίμου. Η ίδια οδηγούσε το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της, όταν μια νταλίκα έπεσε στην πίσω πλευρά του.

Το Peoplegreece.com και ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας επικοινώνησε με τον κολλητό της φίλο,Χάρη Σιανίδη, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε το γεγονός, ανέφερε πως η Γωγώ Μαστροκώστα επαναλάμβανε συνεχώς: «Ο Θεός δεν θέλει να πεθάνω». Και στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με νευρικό κλονισμό, ενώ έχει δύο τραύματα στη μέση, αλλά και εκδορές στο πρόσωπο».

Από την πρώτη στιγμή η Δέσποινα Βανδή έσπευσε στο σημείο –οι δυο γυναίκες, είχαν επαγγελματικό ραντεβού στα νότια προάστια- και μάλιστα ήταν αυτή που τη βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητό της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε σε γενικό έλεγχο από τους γιατρούς –ευτυχώς το αποτέλεσμά του δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Η κάμερα του «Πρωινό» ήταν εκεί και κατέγραψε την έξοδό της από το νοσοκομείο. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι καλά, έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της –είχε κρυμμένο το πρόσωπό της λόγω εκδορών από το τροχαίο.

Η εφημερίδα Espresso μάλιστα φιλοξενεί και φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή, η οποία μιλάει στο τηλέφωνό της έξω από τα εξωτερικά ιατρεία –δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, μια και ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην Ελβετία για επαγγελματικούς λόγους.

Αμέσως μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, οι δυο γυναίκες πήγαν στο Α.Τ. Καλλιθέας για να δώσει η Γωγώκατάθεση για το τροχαίο. Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ πάντως έδειξαν πως τα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της νταλίκας ήταν παραπάνω από τα επιτρεπτά και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα λόγω μέθης.

Δείτε το video:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Σοβαρό τροχαίο για τον Νίκο Στραβελάκη

Justin Bieber: Συνελήφθη ξανά ύστερα από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε

Πένυ Σκάρου: Το μήνυμα της αδερφής της τραγουδίστριας, που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο