Δέσποινα Ολυμπίου: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της – Ήταν έγκυος και απέβαλε στη σκηνή του J2US

Η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Pop Up”. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και αποκάλυψε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη κατά τη διάρκεια του σόου.

“Ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Στον ενάμιση μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος για να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία μίλησε επίσης και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο J2US με τον Γιώργο Γιαννόπουλο:

“Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Είναι ένα άτομο που δεν ακούει. Θέλει πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω φτάνει να μην χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Συνέβη αυτό γι΄αυτό και θύμωσα”.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα