Δέσποινα Βανδή: Θα είναι στο επόμενο «The Voice»; Τι αποκάλυψε η ίδια

Θα είναι η Δέσποινα Βανδη στο επόμενο The Voice;

Η Δέσποινα Βανδή αμέσως μετά τον τελικό του μουσικού σόου του ΑΝΤ1 που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» για όλα.

Ακολουθούν οι καλύτερες δηλώσεις της:

Για τον ρόλο της ως coach: «Προσπάθησα να δώσω στη Μαρία- Έλενα το καλύτερο για να αναδείξει το θείο δώρο που έχει. Χαίρομαι που μπόρεσε ο κόσμος και εκτίμησε το μεγαλείο της φωνής που έχει και το σθένος της ψυχής της».

Για το αν θα πάρει μέρος στο επόμενο «TheVoice»: «Θα δείξει, θα δείξει, θα δείξει», ενώ για το αν το θα είναι κριτής ή θα αναλάβει το πόστο της παρουσίασης, τόνισε: «Ορίστε; Να πάρω το ρόλο του Θέμη; Να πάω backstage;»

Για το ρούχο που επέλεξε να φορέσει και το τηλεφώνημα στην παραγωγή: «Ήταν ένα αστείο που ξεκίνησα να κάνω με τους ανθρώπους της παραγωγής. Τους έλεγα τι χρώμα θα είναι το βραβείο για να ράψω ένα αντίστοιχο ρούχο».

Για τις στυλιστικές επιλογές του παρουσιαστή: «Περίμενα ότι θα με εντυπωσίαζε με τις στυλιστικές του προτιμήσεις, αλλά ήταν κλασικός και όμορφος. Δεν ήξερα αν θα συζητηθεί το δικό μου ρούχο ή το δικό του σακάκι».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:
The Voice: Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το καινούργιο της τραγούδιΤο δράμα παίκτη του The Voice: «Ένα ατύχημα με καθήλωσε σε ακινησία»The Voice: Δείτε την καλόγρια του show επί σκηνής με την Kylie Minogue

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί: