Δέσποινα Βανδή: Ποιες τροφές έχει βγάλει τελείως από το διαιτολόγιό της

Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Για τη Δέσποινα Βανδή η σωστή διατροφή και γυμναστική είναι τρόπος ζωής εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται τις νόστιμες συνταγές της, όπως νόστιμες σαλάτες που μπορούν να αντικαταστήσουν ένα γεύμα και χορτόπιτα, που είναι από τις σπεσιαλιτέ της, αλλά και στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της. Ως καλή μαγείρισσα και μητέρα δύο παιδιών, μπαίνει τακτικά στην κουζίνα παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με super foods, μια και θεωρεί πως η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο στην καλή μας υγεία. «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας.

Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο People.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική, η Δέσποινα κάνει pilates και ακολουθεί ένα κυκλικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ όταν έχει χρόνο βγαίνει για τρέξιμο στην ύπαιθρο.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα