Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης: Θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι η κόρη τους;

Η Δέσποινα Βανδή πάντα ονειρευόταν να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και τα παιδιά της είναι πάντοτε για εκείνη η Nο1 προτεραιότητα. Από τότε, όμως, που ήταν πολύ μικρά, μαζί με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη είχαν αποφασίσει να μην δείχνουν το πρόσωπο των παιδιών τους, θέλοντας να τα προστατεύσουν από την υπερέκθεση.

Είχατε επιλέξει να μη δείχνετε το πρόσωπο των παιδιών στα ΜΜΕ. Το μετάνιωσες;

Καθόλου. Η αναγνωρισιμότητα είναι σε κάποιες περιπτώσεις μια συνθήκη που δεν μπορείς πάντα εύκολα να τη διαχειριστείς. Σε αποπροσανατολίζει.

Σε έχουν ρωτήσει ποτέ για αυτό; Γιατί θα βλέπουν άλλους διάσημους γονείς που φωτογραφίζονται, π.χ., με τα παιδιά τους.

Ναι, βέβαια. Τους έχουμε εξηγήσει ότι η δημοφιλία θα έρθει, αν είναι να έρθει, αργότερα για άλλους λόγους και όχι γιατί είναι τα παιδιά μας. Και ότι γίνεται καθαρά για λόγους προστασίας δικής τους. Δεν έχουν ξαναρωτήσει τίποτε άλλο πέρα από αυτό.

Έχει δείξει η Μελίνα να θέλει να ακολουθήσει κάτι καλλιτεχνικό, μεγαλώνοντας σε τέτοιο περιβάλλον;

Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της. Σήμερα που μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Peoplegreece.com