Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία περίοδο όπου οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες καθώς πέρα από το ότι εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο στο Κέντρο Αθηνών, σύντομα θα την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο ρόλο παρουσιάστριας.

Η τραγουδίστρια θα παρουσιάζει δύο εκπομπές στο Open Tv μία εκ των οποίων το The X-Factor, στο οποίο παλαιότερα είχε βρεθεί ως κριτής. Πέρα από το μουσικό show η Δέσποινα θα αναλάβει «χρέη» παρουσίασης και στο “My Greece”, μία εκπομπή γαστρονομικού και ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος στην οποία συμπαρουσιαστής της θα είναι ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας.

Αυτές τις ημέρες Βανδή και Δρίσκας βρίσκονται στα Χανιά για τις ανάγκες των γυρισμάτων από όπου και η τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία με τους δυο τους μαζί μέσα σε μία κουζίνα.


View this post on Instagram

#mygreece @vdriskas @opentvgr Μόνο την ποδια μου έβαλα σωστά!Ακολουθησε η καταστροφή!??? Έρχεται το Μάρτιο! #crete #chania

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 Στη φωτογραφία η Δέσποινα φοράει μαγειρική ποδιά και μας ενημερώνει πως η εκπομπή «Έρχεται τον Μάρτιο». Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα : «Μόνο την ποδιά μου έβαλα σωστά! Ακολούθησε η καταστροφή! Έρχεται το Μάρτιο! #crete #chania»
Πηγή: Peoplegreece.com