Δέσποινα Καμπούρη: Η φωτογραφία της 6χρονης κόρης της με τις φίλες της που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Δέσποινα Καμπούρη μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμές της καθημερινής και της προσωπικής της ζωής, αποσπώντας likes και θετικά σχόλια από τους followers της, ωστόσο, μία φωτογραφία από παιδικό πάρτι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια και η 6χρονη κόρη της, Έλενα, βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν οι γονείς μιας φίλης της μικρής, όπου, μεταξύ άλλων, τα κοριτσάκια έκαναν beaute

«Τις τρώω όπως είναι! Τις θέλω όλες δικές μου!», έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram με την Έλενα και τις φίλες της να κάνουν -υποτίθεται- μάσκα ομορφιάς όπως συνηθίζουν οι γυναίκες.

Αν και τα καλλυντικά δεν ήταν αληθινά και πολλές διαδικτυακές της φίλες βρήκαν πολύ ωραία την ιδέα, υπήρξαν και κάποιες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτό το είδος διασκέδασης για μικρά κορίτσια. Η Δέσποινα δεν πήρε δημόσια θέση με κάποιο σχόλιο, ωστόσο, σε instagram story που δημοσίευσε λίγο αργότερα διερωτήθηκε αν είναι τόσο κακό να παίζουν τα κοριτσάκια με νεροχρώματα και να κάνουν ότι βάφονται.

Peoplegreece.com