Δες το νέο videoclip των Coldplay που σκηνοθέτησε η Dakota Johnson

Dakota Johnson και Chris Martin συμπληρώνουν μαζί σχεδόν τρία χρόνια σχέσης και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Μετά την παρουσίαση του νέου άλμπουμ των Coldplay πριν από δύο περίπου μήνες, είδαμε κι ένα από τα πρώτα videoclips στο τραγούδι Cry Cry Cry. Εκεί βλέπουμε τον Chris Martin να τραγουδάει σε έναν χώρο που θα μπορούσε να είναι σχολικός χορός, αλλά αντί για παιδιά, έχουμε ανθρώπους που υποδύονται τους γέρους να χορεύουν…

Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική σχέση και για τα δάκρυα που ρίχνει κάποιος όταν πονάει και η Ντακότα Τζόνσον που είναι επικεφαλής στις σκηνοθετικές οδηγίες, κατάφερε να συνδυάσει τις εικόνες πολύ άρτια με τους στίχους του τραγουδιού.

Αυτό ήταν και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και σίγουρα έχει τη σημασία του, αφού καθοδήγησε τον σύντροφό της Κρις Μάρτιν.

Να σημειωθεί προς πριν λίγους μήνες η Ντακότα ίδρυσε την δική της εταιρεία παραγωγής, την TeaTime και έχει στόχο να κάνει ανεξάρτητες παραγωγές και να καλύψει φυσικά τις σκηνοθετικές της ανησυχίες.

Πηγή: peoplegreece.com