Δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι: Ο Barack Obama, η Michelle και οι κόρες τους όταν έμεναν στον Λευκό Οίκο

Μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες του Barack Obama και της οικογένειας του έφερε στο φως ο πρώην φωτογράφος του λευκού οίκου, Lawrence Jackson, μέσα από το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο, Yes We Did.

Όπως αναφέρει το People, ο Lawrence δίσταζε στην αρχή να ασχοληθεί με ένα τέτοιο project, γιατί στο παρελθόν ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, ο Pete Souza, είχε κυκλοφορήσει ένα παρόμοιο βιβλίο.

Ο άνθρωπός όμως που τον έπεισε τελικά να το κάνει, ήταν η γυναίκα του, Alice, η οποία του είχε πει τα εξής λόγια: «Έχεις την δική σου εμπειρία, είσαι ένας Αφροαμερικανός που φωτογράφισε τον πρώτο Αφροαμερικανό πρόεδρο. Έχεις μια ξεχωριστή φωνή που πρέπει να μοιραστείς με τον κόσμο».

Στις σελίδες του βιβλίου, ο Lawrence μας δίνει μια γεύση από αυθόρμητες φωτογραφίες τόσο του Barack όσο και της οικογένειας του, από την εποχή που εκείνος εκτελούσε τις δυο τετραετείς θητείες του ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο ίδιος μάλιστα εκμυστηρεύεται πως το πρώην προεδρικό ζεύγος  «διατηρούσε» πάντοτε την αυθεντικότητα του, είτε on είτε off camera.

[ap-read-more post=”624444″]

Μέσα στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται και ένα μήνυμα από τον Barack, ο οποίος γράφει: «Αυτά τα 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο πέρασαν τόσο γρήγορα. Είμαι όμως τόσο ευγνώμων που ο Lawrence κατάφερε να τα απαθανατίσει. Ελπίζω να απολαύσετε τη δουλειά του, όσο και εγώ».

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/Byx7dCCnlW_/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3pYO1xAYxb/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B06ELwEAZ0p/?utm_source=ig_web_copy_link

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα