Δεν θα πιστεύετε το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί αυτή η γυναίκα από το διαζύγιό της

Splash/Ideal Image

O Harvey Weinstein είναι ο διάσημος παραγωγός του Hollywood που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες και μερικούς μήνες πριν χάρη στο expose των New York Times αποκαλύφθηκε η απαράδεκτη δράση του στα παρασκήνια των ταινιών όλα αυτά χρόνια. Οι καταγγελίες ακολούθησαν βροχή και ο Harvey εκδιώχθηκε από την εταιρία του και αποτέλεσε την πηγή ενός κινήματος που ξεκίνησε και ώθησε πολλές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης και παρενόχλησης να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους. Το #metoo έγινε viral και συγκλονιστικές εμπειρίες ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο. Στον απόηχο της πτώσης του κάποτε ισχυρού άντρα, η σύζυγος του παραγωγού Georgina Chapman, σχεδιάστρια μόδας και συνιδιοκτήτρια του οίκου Marchesa, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από το σύζυγό της.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People η Chapman διεκδικεί κοντά στα 12 εκατομμύρια δολάρια. Το συγκεκριμένο ποσό δικαιολογείται βάση του προγαμιαίου συμβολαίου ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο αυτό, η Chapman επρόκειτο να αναλάβει 300.000 δολάρια τον χρόνο, συζυγικής στήριξης για τα 9 χρόνια του γάμου τους. Το ποσό αυτό αυξήθηκε στα 400.000 μετά το πέρας των 10 ετών.

Για τη στέγασή της μάλιστα, αναμένεται να λαμβάνει 25.000 δολάρια σε μηνιαία βάση.

File Images :Georgina Chapman and Producer Harvey Weinstein <P> Pictured: Harvey Weinstein and Georgina Chapman <B>Ref: SPL1599205  111017  </B><BR /> Picture by: Splash News<BR /> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR /> Los Angeles:	310-821-2666<BR /> New York:	212-619-2666<BR /> London:	870-934-2666<BR /> photodesk@splashnews.com<BR /> </P>

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram