Δεν τα φόρεσε τυχαία! Το μήνυμα πίσω από τα δύο νέα ολόχρυσα δαχτυλίδια της Meghan Markle

Η Meghan Markle έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην εκδήλωση One Young World Summit όπου δημιούργησε ένα μπορντό μονοχρωματικό σύνολο, φορώντας μία midi leather φούστα και μία μπλούζα ακριβώς στην ίδια απόχρωση.

Το look της Δούκισσας του Sussex συμπλήρωναν δυο πολύ εντυπωσιακά χρυσά δαχτυλίδια της εταιρείας κοσμημάτων Vargas Goteo, μια εταιρεία που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν είδη ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση.

https://www.instagram.com/p/B4DCZuYDA2N/?utm_source=ig_web_copy_link

«Το να βλέπω τη δουλειά μου σε μια τόσο αξιοθαύμαστη γυναίκα, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Alex Prijic Smith στο People και συμπλήρωσε: «Η Meghan αποπνέει πάντα μια κομψότητα, μια φινέτσα και μια φρεσκάδα σε κάθε της βήμα. Μου άρεσε πολύ αυτό που φόρεσε» δήλωσε για το look της.

Η Meghan φόρεσε δυο δαχτυλίδια από την collection Manta. Για κάθε αγορά που γίνεται από τη συγκεκριμένη collection, η εταιρεία προσφέρει ένα ποσοστό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, Manta Trust, ένα ίδρυμα που βοηθάει στην προστασία σπάνιων θαλάσσιων ειδών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα