Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα παίρνει το επεισόδιο η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς Grey’s Anatomy έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογούμενη πολλά από τα διαδικαστικά backstage. Όπως είπε στο Hollywood Reporter, το 2015 ήταν η χρονιά- τομή για την ίδια, αφού αποχώρησε ο συμπρωταγωνιστής της Patrick Dempsey και της δόθηκε περιθώριο να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα.  Ως βασική πρωταγωνίστρια στο ρόλο της Meredith Grey, αποφάσισε πως άξιζε να διαπραγματευτεί για καλύτερες απολαβές. «Μπορούσαν πάντα να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου: Δε σε χρειαζόμαστε, έχουμε τον Patrick- κάτι που το έκαναν για χρόνια. Δεν ξέρω αν έκαναν το ίδιο και σε αυτόν, γιατί εγώ και εκείνος δε συζητούσαμε ποτέ μεταξύ μας τις συμφωνίες μας».

ellen pompeoΑφήνοντάς μας έκπληκτους είπε ακόμη ότι ο ίδιος ο Dempsey της αρνήθηκε πολλές φορές να συζητήσουν μαζί τις διαπραγματεύσεις τους για τα χρήματα. «Σε κάποια φάση, ζήτησα 5.000 δολάρια περισσότερα από εκείνον επίτηδες, γιατί το show λέγεται Grey’s Anatomy και είμαι η Meredith Grey. Δε θα μου τα έδιναν. Και θα μπορούσα να είχα φύγει, λοιπόν γιατί δεν το έκανα; Είναι το δικό μου show. Είμαι το νούμερο ένα. Είμαι σίγουρη ότι ένιωσα όπως και πολλές άλλες ηθοποιοί: Γιατί να έφευγα από ένα υπέροχο μέρος εξαιτίας ενός άντρα; Νιώθεις συγχυσμένος αλλά μετά καταλήγεις: Δεν πρόκειται να αφήσω έναν άντρα να με βγάλει έξω από το σπίτι μου».

Όπως συνεχίζει συγκινημένη, δεν ήθελε καθόλου το τέλος της συνεργασίας τους με τον Dempsey, παρά τις διαφωνίες τους. Όταν της έστελναν φωτογραφίες πιθανών αντικαταστατών και ζητούσαν τη γνώμη της, δεν ήθελε καν να απαντήσει. Σκεφτόμουν, γιατί να θέλετε να αντικαταστήσετε αυτό το άτομο; Πλέον, έχοντας ήδη υπογράψει για τις δύο επόμενες σεζόν, αποκαλύπτει πως θα πληρώνεται 575.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο. Πως μεταφράζεται αυτό σε ετήσιο εισόδημα; Περισσότερα από 20.000.000 δολάρια ενώ υπάρχει και ένα extra bonus και δύο μετοχικά κεφάλαια, τα οποία θα της αποφέρουν περίπου 6- 7 εκατομμύρια επιπλέον.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram