Δε θα πιστέψετε ποιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της Φαίης Σκορδά

Φαίης Σκορδά ο Θανάσης Καρατσιώλης, ο δικηγόρος που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις προσβλητικές αναρτήσεις του για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Το θέμα προέκυψε το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τα υβριστικά σχόλια του δικηγόρου να γίνονται θέμα συζήτησης στα social media και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τον ίδιο να βγαίνει σε ουκ  ολίγες εκπομπές για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά και να ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά με νέες δηλώσεις. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε διστάσει να κλείσει άρον άρον την σύνδεση μαζί του, όταν εκείνος επιτέθηκε στην Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να το μαθαίνει on air και να απαντά «ας μου κάνει και δέκα μηνύσεις».

 Περίπου έξι μήνες αφότου έγινε θέμα συζήτησης, ο κ. Καρατσιώλης «ξαναχτυπά» και με… βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αγωγή κατά της παρουσιάστριας της εκπομπής Πρω1νό, «για τα όσα προσβλητικά και υβριστικά κατ’ εμέ ειπώθηκαν την 13η Ιουνίου 2017».
«Έφτασε η ώρα λοιπόν που θα κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλεια ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε παρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook», συνεχίζει ο ίδιος, προσθέτοντας πως «υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη». Peoplegreeece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα