Δανάη Στράτου: Η chic σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν

Η Δανάη Στράτου, η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη γνωριμία τους, για τα πράγματα που τον θαυμάζει και τι τελικά του ψιθύρισε στο αυτί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως δήλωσε, ήρθαν κοντά μέσα από την έρευνα της για το έργο της «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον».

Αμέσως μετά πρόσθεσε στο BHMAgazino πως τον θαυμάζει για την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει –στη νέα ιδιότητά του, αυτή του Υπουργού Οικονομικών- στοιχεία που βλέπει και στον Αλέξη Τσίπρα. «Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους».

Τέλος, όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα που βασανίζει όλους, τι ψιθύρισε δηλαδή ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη στο αυτί μετά την συνάντηση τους στο υπουργείο Οικονομικών, υποστήριξε: «Ναι γνωρίζω. Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα».

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δεν ξέραμε (και ίσως ούτε φανταζόμασταν) για τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Ο πεθερός του Βαρουφάκη ξεσπά κατά του Τσίπρα με ανοιχτή επιστολή!

Έντονος καυγάς Βαρουφάκη με δημοσιογράφο του BBC

Πηγή: Peoplegreece