Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει χαμογελαστή με το μπικίνι της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την εβδομάδα που ξεκινά

Instagram @danai_barka

Εάν πέρασες και εσύ το Σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί και ευχαριστήθηκες τον ήλιο και την θάλασσα, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με το post της Δανάης Μπάρκα στο Instagram. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με το μπικίνι της και θέλει να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για την εβδομάδα που ξεκινά.

Η ηθοποιός έγραψε στο post της «Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα 🤙🏽 Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδον🤔).
Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους,να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται,να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε,να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί.
♥️ Καλημέρα 🌻»

Δες εδώ το post της:

View this post on Instagram

Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα 🤙🏽 Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδον🤔). Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους,να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται,να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε,να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. ♥️ Καλημέρα 🌻

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) on