Χρόνια πολλά Kate Winslet: Θυμόμαστε τις απόψεις της 40άχρονης περί πραγματικής ομορφιάς


H Kate Winslet, είναι ηθοποιός, ετών 40, που είδε τις μετοχές της στο Hollywood να εκτοξεύονται μέσα από την συμμετοχή της στην επική ταινία «Τιτανικός». Η 40χρονη έχει υπάρξει αρκετές φορές υποψήφια για Όσκαρ, όμως το χρυσό αγαλματίδιο κέρδισε το 2008 για το «The Reader». Η Kate έχει προλάβει να παντρευτεί τρεις (!) φορές, έχει δύο παιδιά, ενώ διαθέτει επίσης και κάποιες υπέροχες απόψεις περί ομορφιάς και πραγματικού πλούτου. Θυμηθήκαμε κάποιες με αφορμή τα γενέθλιά της, σήμερα 5 Οκτωβρίου, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Η πλαστική χειρουργική και η αυξητική στήθους είναι μια χαρά για τους ανθρώπους που θέλουν αυτό από τη ζωή τους, και αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα για αυτό που είναι. Αλλά, αυτό τους κάνει, ειδικά τους ηθοποιούς, φανταστικές φιγούρες σε  έναν φανταστικό κόσμο. Υποκριτική είναι να είσαι πραγματικός. Να είσαι ειλικρινής.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι «καμπύλες» είναι φυσιολογικές και θηλυκές.

Μου αρέσει να είμαι απασχολημένη. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που κάθεται και πηγαίνει σε spa όταν δεν δουλεύει

Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τις νέες γυναίκες να γνωρίζουν ότι τα εξώφυλλα των περιοδικών είναι ρετουσαρισμένα. Οι άνθρωποι που τα κοσμούν δεν είναι πραγματικά έτσι.

Πραγματική πολυτέλεια είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου στο κρεβάτι διαβάζοντας ιστρίες. Νιώθω ευλογημένη που μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.

Είμαι ανασφαλής και αν με ρωτήσεις, όλοι είναι για μένα.

Έχω κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram