Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Mulberry

Λίγη μαγεία ακόμα παρακαλώ:

Αν το διάστημα των Χριστουγέννων θα βρεθείτε στο Λονδίνο, τότε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μοναδικές εικόνες υψηλής αισθητικής, να ζωντανεύουν στις πέντε βιτρίνες του Harrods, εμπνευσμένες από την υπέροχη αυτή γιορτή.

Η Shona Heath ανέλαβε να τις μεταμορφώσει. Και τα κατάφερε. Αποτέλεσμα ένα χιονισμένο τοπίο –πρωταγωνιστεί μια παγωμένη λίμνη- ζώα –ελαφάκια, κύκνοι, κουκουβάγιες κ.α.- και ένα μαγικό δέντρο, στολισμένο φυσικά με Mulberry τσάντες -δείτε το υπέροχο video.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία ζήτησε τη βοήθεια του Allen Leech –αν έχετε δει Downton Abbey σίγουρα τον ξέρετε- να διαβάσει ένα απόσπασμα από το αγαπημένο του παραμύθι.

Κάντε κλικ στο site του brand, δείτε το video, μαντέψτε από ποιο παραμύθι είναι και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το πιο υπέροχο γιορτινό δώρο: μια Mulberry τσάντα –good luck κορίτσια.

Αν σταθείτε όμως άτυχες, μην στενοχωρηθείτε, επιλέξτε ένα leather-όνειρο από τη συλλογή –τσάντες, γάντια κτλ.-και κατά την παραλαβή τους θα σας περιμένει μια έκπληξη: πάνω του θα υπάρχουν τα ανάγλυφα αρχικά σας, δώρο από την εταιρεία.

Στην περίπτωση που έχετε τόσο μεγάλη καρδιά και θέλετε να το δωρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο -καλού κακού να μην ξεχάσω να σας δώσω τη διεύθυνσή μου- μπορείτε να ζητήσετε για συνοδευτικό την παραμυθένια ευχή που επιθυμείτε ή κάποιο στίκερ και θα το έχετε.

Τέλος αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν τέτοιου είδους αγορές, απλά μείνετε για λίγο στις τσάντες σήμα κατατεθέν του οίκου, «Bayswater» και «Lily», βαμμένες στο πιο γιορτινό κόκκινο χρόνο και ονειρευτείτε πως τις κάνετε δικές σας.

Τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα.

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η It-Bag της επόμενης σεζόν