Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κορούλας τους

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή, βιώνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές το τελευταίο διάστημα, καθώς τον Ιούνιο απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο, ενώ το ζευγάρι έχει ήδη τον μικρό Αλέξανδρο, που είναι τριών ετών. Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο ερχομός των παιδιών στη ζωή τους, την ώθηση που δόθηκε στη σχέση τους, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση της μικρής.

«Λέμε να την βαπτίσουμε το επόμενο Καλοκαίρι. Ή πριν ή μετά την Επίδαυρο. Θα τη βαφτίσει ο παιδικός φίλος του Χρήστου από το σχολείο με τη γυναίκα του. Και θα την πούμε Σμαράγδα, από τη μαμά του Χρήστου», αποκαλύπτει στο κυπριακό «Hello» η ηθοποιός.

Εκτός των άλλων ανέφερε σε όσα βίωσαν λίγο μετά τον ερχομό της κορούλας τους στη ζωή. «Το πρώτο τρίμηνο μετά τη γέννα ήταν πολύ δύσκολο για μένα, και στα δύο μου παιδιά. Αλλά κάθε μέρα που περνάει, με όση κούραση, με όσο συμμάζεμα κι αν έχεις να κάνεις αφού τα κοιμήσεις, όσο κι αν βλέπεις τον εαυτό σου με την πιζάμα και το μαλλί όρθιο και αναρωτιέσαι “πόσο ακόμα θα με αντέχω και θα με ανέχομαι έτσι;”, υπάρχει αυτή η διπλή χαρά που σε αποζημιώνει για όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.